• Iasi, Str. Aurel Vlaicu, nr. 87
  • premierdesigniasi@gmail.com

0733 79 79 79

APLICARE EFECTE DECORATIVE

Aplicare efecte decorative

Pentru a pune in valoare spatiile create de noi, am format o echipa de profesionisti specializati pe aplicarea de efecte decorative conform ultimelor tendinte in materie de finisaje.

Expertii nostri va permit sa faceti cea mai buna alegere , astfel spatiul dvs primind o nota de unicitate si confort.

De mentionat este faptul ca, fiecare tip de efect se poate realiza in mai multe variante cromatice. Mai jos regasiti mai multe tipuri de efecte decorative:

PIETRA SPACCATA

Reprezentarea unei Pietre care este exact taiata si apoi lustruita pentru evidentierea venelor naturale. Placerea de a va personaliza locul cu o felie de natura.

PIETRA CONTEMPORANEA

Perete neted prin care troneaza armonia intre esentialitate si eleganta si pune in contact modernitatea cu elemente de o antica fascinatie, are inalte valente estetice si interpreteaza emotiile si dorintele lumii contemporane.

PIETRA ZEN

Exact cum ii sugereaza si numele piatra zen evoca pacea culturii Zen, cu semnul ei care ne duce departe in spatiu. Este desen orizontal, vertical sau oblic, oferind tactil diferit si experiente vizuale.

PIETRA BAMBOO

Un zid cu semnul adanc si liniar care aduce aminte de cresterea mandra si haotica din bambus. Poate fi desenat orizontal sau vertical, pentru un tactil diferit si experienta vizuala.

CEMENTO NATURALE

O reprezentare a unui zid de beton, dar complet natural, este creat cu limes si minerale. Complet si natural respirabil, poate fi protejat cu ceara Cera del Vecchio pentru sticla lustruita si mata (Vetro Opaco e Lucido).

EXPLOZIE

Acest efect este reprezentarea unei explozii solare ce reda dinamismul si luminozitatea spatiului. Acesta are la baza o pasta asemanatoare unui glet, dar cu un timp de uscare mult mai lent. Este efectul perfect pentru un perete de interes.

SHARKI METAL, SILVER & GOLD

Sharki este o acoperire decorativa cu efect de slefuit de inalta calitate cu nuante neregulate in relief, indicate pentru medii rafinate, atat cu design neoclasic cat si modern.

CAMELEON

Din denumire ne putem da seama ca acest efect este un amalgam de culori si texturi, ce este potrivit intr-un stil modern sau contemporan. Avand o gama larga de culori va reusi sa creeze o imagine deosebita spatiului tau.

LUCE DI STELLE

Luce di stelle este un efect decorativ pe baza de apa, format dintr-o materie vascoasa sidefata, mixat cu granule de quartz si acoperit cu un efect de sclipici irizat, ceea ce reda o stralucitoare deosebita.

EXPRESSIONS DIAMANTI

Este un strat decorativ ecologic, proiectat de nisip combinat cu aspect de perle decolorant pentru a face o declaratie puternica pe orice perete interior, oferind o varietate de culori.